Diamond painting opbergdoos

Diamond painting, een hobby die inmiddels ook in Nederland zeer populair is. Een goede opbergdoos kan niet ontbreken. Je hebt namelijk te maken met tientallen verschillende kleuren steentjes. Om een goed overzicht te kunnen houden is het erg handig als deze netjes opgeborgen zijn.

Voordelen van een diamond painting opbergdoos

  • Geen steentjes meer kwijtraken
  • Steentjes netjes gesorteerd
  • Makkelijk mee te nemen op vakantie
  • Compacte en lichte opbergdoos
  • Zeer goedkoop

Verschillende opbergdozen

Je diamond painting steentjes opbergen kan in verschillende opbergdozen. Zo zijn er een aantal interesse modellen, met een verschillend aantal opbergvakjes. Wij nemen de modellen graag met je door, zodat je zelf een keuze kunt maken.

Opbergdoos 28 vakjes

Heb je genoeg aan een klein opbergdoosje? Dan is het model met 28 vakjes interessant. Je vindt 28 verschillende vakjes, voor maximaal 28 verschillende kleuren diamond painting steentjes. Voordeel is het gratis meegeleverde stickervel, waarmee je per vakje kunt aangeven welke kleurnummer je erin stopt.

Opbergdoos 56 vakjes

Wil je voor een iets groter model gaan? Kies dan voor de opbergdoos met 56 vakjes. Hierin kun je 56 verschillende kleuren diamond painting steentjes kwijt. Ook bij die model krijg je een stickervel meegeleverd. Zo kun je zelf de doosjes stickeren. De indelen mag je dus helemaal zelf bepalen!

Opbergdoos 64 vakjes (tictac-variant)

De eerste twee modellen zijn vrij laag qua hoogte. Wil je nog meer kunnen opbergen, dan kun je voor het zogenaamde tic tac model kiezen et 64 vakjes. Daarin kun je nog meer diamond painting steentjes kwijt, Ook voor dit model geldt, je krijgt er een stickervel bij.

Opbergkoffer met 60 potjes

Vind je het handig om je diamond painting steentjes mee te nemen? Dan hebben wij de perfecte opbergdoos voor je vonden! Je kunt het eigenlijk beter een opbergkoffer noemen, want het is een koffer met 60 potjes. De potjes zijn afzonderlijk te openen en af te sluiten. De koffer heeft een handvat, waardoor deze makkelijk mee te nemen is op vakantie, een hobby beurs of een dagje weg. Waar je ook maar naar toe gaat, je diamond painting steentjes neem je makkelijk en veilig mee!

Bekijk direct het volledige aanbod opbergdozen op BOL.com!